Artikel in de Tubantia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aankondiging Kerstconcert 16 december 2017 In Hart van Rijssen

 

 

 

 

 

 

 

Aankondiging Klassiek Zomerconcert in ZINGmagazine

Zaterdag 10 juni 2017
Concert
The Classical Performers (Ineke Littooij sopraan en Rens de Winter piano) met werken van Fauré, Franck, Händel, Mendelssohn, Mozart, Poulenc, Schubert, Schumann,  Strauss jr, Verdi * mmv Frits van der Sloot tenor, Mannenkoor Urker Zangers olv Jacob Schenk * 19.30u Kerkje aan de Zee Urk *  http://inekelittooij.nl/tcp/

Aankondiging Klassiek Zomerconcert in het Reformatorisch Dagblad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ineke Littooij zingt in De Schutse 

RIJSSEN- Op dinsdag 4 april werkte de Rijssense Sopraan Ineke Littooij mee aan de Passie/Paasviering voor de cliënten van Zorginstelling "De Schutse" in Rijssen.

Zij vertelt van haar belevenissen tijdens deze ochtend. Ineke Littooij: "U denkt wellicht is dat nu zo belangrijk, deze viering voor dementerende ouderen? Zij zijn toch moeilijk te bereiken? Mijn antwoord is: Ja, het is heel erg belangrijk!" Natuurlijk gaat dat de ene keer beter dan de andere. Ineke noemt de opvoering van dinsdag als goed voorbeeld. Ze zong hier één van haar lievelingsliederen, De Heilige Stad. En sommige cliënten begonnen spontaan mee te zingen. "Heerlijk dat er dan voor een moment, al is het maar heel even, weer contact is."

Dick Tukkers (Redactie Hart van Rijssen)

 

 

Recensie Cd-presentatie in Hart van Rijssen

 

 

 

Aankondiging Cd-presentatie in Hart van Rijssen